AIJEC participa a la reunió que organitza l'Ajuntament de Barcelona amb els principals agents econòmics

Aquest dimarts, AIJEC va participar en la reunió que va organitzar l'Ajuntament de Barcelona amb els principals agents econòmics i socials de la ciutat. L'objectiu de la trobada era treballar en enfortir la capacitat econòmica de la ciutat i minimitzar l'impacte de la inestabilitat política i social que viu el país.

Des del consistori s'ha demanat confiança i tranquil·litat al sector econòmic, ressaltant el potencial de la ciutat i la seva àmplia reputació internacional. Durant la trobada es va voler deixar clar que cal combatre l’alarmisme, perquè la ciutat funciona.

Ajuntament i representants del sector econòmic coincideixen en la necessitat d’abordar la situació treballant proactivament per una sortida dialogada i per donar un missatge de confiança i fortalesa de Barcelona. L'alcaldessa Ada Colau, qui va presidir la reunió, va anunciar el reforç de programes de suport al talent, captació d’empreses i millora de la reputació internacional de la ciutat, i també l’increment de la presència en fires i salons per transmetre el missatge de confiança en la bona evolució econòmica de Barcelona.