Carmen Mur obre un nou curs de dinars

La nostra ponent per iniciar el curs 19/20 Carmen Mur és tot un referent per l'emprenedoria al sector dels recursos humans i contractació de personal per les empreses.

Nascuda a Barcelona l'any 1947, es va diplomar en secretariat internacional i més tard llicenciar en ADE per ESADE i també va cursar un Programa en Lideratge Executiu a INSEAD.

La nostra ponent va ser pionera del treball temporal fundant la seva primera empresa BACOSA i desprès TEACHER'S GROUP que va acabar integrant-se a la multinacional MANPOWER, de la qual Mur va ser presidenta executiva i consellera delegada a Espanya, fent-la créixer de dues a dues-centes oficines.

Ara mateix és sòcia fundadora de la consultora Mur&Martí: 'Quan em vaig jubilar de Manpower tenia dues opcions: viatjar més i anar al gimnàs o muntar una altra empresa. Vaig triar la segona opció” Fora de l'àmbit professional ha estat vice-presidenta de Foment del Treball i és fundadora i presidenta de la Fundació Somnis dels Nens que ajuda a nens afectats pel càncer.

Visiona el vídeo resum

Visiona la galeria d'imatges