Casa Ametller tanca el curs de dinars

Josep Ametller va canviar la comoditat i estabilitat d'una multinacional per emprendre dintre de l'empresa familiar. D'aquesta decisió ja fa més de 15 anys. Al principi, tal com va explicar durant el Dinar d’Emprenedors d’aquest mes de juny, molta gent no el va acabar d'entendre, 'ni dins de la meva pròpia família'. Ell però, ho tenia clar. 'Ser empresari em permetia prendre les meves pròpies decisions' i això era una cosa a la que aspirava des de petit. Per l'empresari penedesenc, el model de negoci amb que treballen des de Casa Ametller, es centra en el valor diferencial com a punt clau per arribar al seu públic. De fet, Ametller va parlar molt de valors durant la sexa xerrada davant els joves empresaris.

També va parlar de plans de futur i durant la seva intervenció va anunciar en exclusiva la compra per part del Grup Ametller Origen del 85% de la cadena de restaurants healthy Green Vita. Amb aquesta compra, Ametller va explicar que volen treballar l'alimentació saludable des d'un nou canal: la restauració. A més, l'empresari no va tancar la porta a una possible expansió internacional.

Josep Ametller va tancar la seva ponència compartint amb els assistents una de les seves màximes: 'cal ser honestos amb els propis valors i no trair-se mai'