Els cafès virtuals de la setmana

El convidat d’aquest dimarts al cicle “Un cafè virtual AIJEC” és el consultor empresarial Santiago Tarin Puig. Amb ell volem posar sobre la taula estratègies empresarials que ens permetin convertir una crisi, com la de la Covid-19, en una oportunitat per a les nostres organitzacions empresarials.

Tarín va ser fundador d'AIJEC, creador del Premi Jove Empresari i president de l’associació de 1991 a 1993, té una àmplia experiència com a empresari i entre d’altres presideix l’Alliance Partnership, associació mundial de headhunters i va ser fundador de l'Asociación para la Búsqueda de la Excelencia (ABE). Amb ell volem posar sobre la taula estratègies que ens ajudin a convertir En aquesta sessió aprendrem de l'experiència del nostre fundador, un empresari veterà i per tant que ha conegut ja unes quantes crisis.

Dimecres, 6 de maig, serà el torn de saber què passa al món immobiliari i com li està afectant tota aquesta crisi sanitària. HO farem de la mà de l'expert en el sector immobiliari Guifré Homedes. Ell és el director general d’Amat Immobiliaris, empresa familiar immobiliària fundada el 1948.  

Segueix-nos al nostre canal d’Instagram!