L’AIJEC i la seva posició davant la situació creada al voltant de l’1-O

Davant dels comunicats que diverses patronals han emès o subscrit posicionant-se al voltant del referèndum de l’1 d’octubre i dels recents esdeveniments que estem vivint a Catalunya, la junta de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) vol manifestar que:

— L’AIJEC és una associació independent, com el seu nom indica, de qualsevol altre organització o entitat, més enllà de la representació que tingui dins d’aquesta. Quan escau, la nostra entitat expressa les seves opinions directament mitjançant els seus canals de comunicació habituals.

 — Dintre de l’associació hi ha tants posicionaments polítics com a socis té l’entitat i l’AIJEC celebra aquesta pluralitat interna i respecta totes les posicions que de manera personal defensin els seus membres, doncs és el que ens fa una entitat forta i sana.

 — L’AIJEC no participa mai en cap debat polític i que no tingui directa, clara i explícitament a veure amb parlar de les mesures concretes que són necessàries per a crear, mantenir i fer créixer projectes empresarials i fomentar l’emprenedoria entre els joves.

Dit això, l’AIJEC té la responsabilitat de mostrar la seva preocupació per la situació política i social que estem vivint al nostre país i que es tradueix en una gran inestabilitat i inseguretat jurídica. Demanem als actors polítics que la solucionin amb diàleg sense condicions i que no defugin de la seva responsabilitat per garantir l’estabilitat als seus conciutadans i a les empreses arreu del territori.

Dimecres 27 setembre 2017