L'AIJEC i l'ASCEF juntes per compartir inquietuds

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya i l'Associació Catalana de l’Empresa Familiar (ASCEF) han signat un acord de col·laboració per treballar plegades per fomentar un espai de trobada i de diàleg entre els joves empresaris procedents de l’empresa familiar.

Amb aquest acord, l'AIJEC i l’ASCEF volen fomentar l’intercanvi d’experiències entre els joves empresaris familiars i que els socis d’ambdues entitats puguin beneficiar-se de les activitats que organitza cadascuna de les associacions.

L'acord s'ha materialitzat amb la signatura d'un conveni marc de col·laboració entre ambdues entitats per part d'Albert Campabadal, president del Fòrum de l'ASCEF, i el president de l'AIJEC, Eloi Palà. Els dos presidents s'han felicitat per una col·laboració que servirà per unir joves empresaris amb inquietuds similars.

TARDES D’ACTUALITAT AMB EL FORUM DE JOVES L’ASCEF

9 de maig | 18 a 20 hores | Cuatrecasas (Diagonal 191 Planta 17 Barcelona)

La primera de les activitats de l'ASCEF de la que es podran beneficiar els joves empresaris de l'AIJEC tindrà lloc el pròxim 9 de maig i girarà al voltant de dos temes candents avui dia: com estan transformant les noves tecnologies el món de l'empresa i de la ciberseguretat

PROGRAMA

•Implantació de tecnologia: ¿quina incidència tenen les noves tecnologies en el desenvolupament del negoci?

•Crisis de ciberseguretat: ¿quins aspectes legals han de tindre en compte l’empresa i els seus clients?

•Aplicacions pràctiques de la tecnologia blockchain

•Col·loqui sobre temes d’actualitat i casos mediàtics

A la jornada intervindran Albert Agustinoy, soci de Cuatrecasas i els advocats Jose Mª Martínez Salamanca i Pedro Mendez de Vigo.