Obert el termini pel XXVI Premi Jove Empresari

Des d’aquest dilluns i fins el 28 d'abril,  l'AIJEC obre el període per presentar candidatures al XXVI Premi Jove Empresari.

El guardó s’entregarà el pròxim 2 de juliol en un acte a Fira de Barcelona – Fonts de Montjuïc on es reconeixerà també la Millor Iniciativa Empresarial del 2018

Barcelona, 19 de març de 2019 — L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha obert aquest dilluns el període per presentar candidatures al Premi Jove Empresari de l’any. L'associació busca el jove empresari que millor representi les noves visions i valors del món empresarial tenint en compte aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació, la visió internacional i els reptes de futur. El període per participar s’allargarà fins al 28 d'abril.

L'AIJEC impulsa aquests guardons per reconèixer el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials. A més d'aquest guardó, l'Associació de Joves Empresaris entrega també el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, que busca reconèixer la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur.

Qui pot optar al Premi Jove Empresari?


Poden optar al premi tots aquells emprenedors de nacionalitat espanyola o estrangers residents a Catalunya, que tinguin entre 18 i 41 anys i desenvolupin la seva activitat empresarial al territori. Entre tots els aspirants, l’AIJEC triarà tres finalistes i el guanyador serà escollit per un jurat format per representants de les principals institucions públiques i privades del país que treballen en favor de l’empresa, així com de diversos mitjans de comunicació.

Els empresaris que vulguin participar han d’omplir el formulari que trobaran a la pàgina web del Premi Jove Empresari de l’AIJEC www.premijoveempresari.cat.


Per Eloi Palà, president de l'AIJEC, “el Premi Jove Empresari és un reconeixement als empresaris que estem aportant valor a la societat. I no només un valor econòmic, sinó generant una riquesa que va més enllà de diners i de llocs de treball, una riquesa que genera valor des dels valors, innovació i noves oportunitats”. Des de l'Associació s'espera superar el centenar de candidatures rebudes en les darreres edicions.

Els guardons de referència de l'emprenedoria a Catalunya
Enguany el Premi Jove Empresari, que arriba a la 26a edició convertit en uns dels reconeixements més importants de l'emprenedoria que es celebren a Catalunya, tindrà lloc el pròxim 2 de juliol a Fira de Barcelona – Fonts de Montjuïc.

A més del Premi Jove Empresari i del a la Millor Iniciativa Empresarial, durant l'acte, l'Associació de Joves Empresaris entregarà quatre reconeixements més: el Reconeixement a la Millor Trajectòria Empresarial, que es lliura a un empresari amb experiència i un projecte empresarial ja consolidat; el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per un foment positiu de l’ús de la llengua catalana a l’empresa com una eina de millora qualitativa; el Reconeixement al Futur Jove Empresari que reconeix un projecte emprenedor treballat per estudiants menors de 18 anys i el Reconeixement a l’Emprenedor Social.