Obert el termini per escollir el XXV Premi Jove Empresari

Convoquem el Premi Jove Empresari en la que serà la seva vint-i-cinquena edició. Un any més volem que els joves empresaris obtinguem el reconeixement institucional, social i mediàtic que ens mereixem.  

Si tens entre 18 i 41 anys i desenvolupes la teva activitat empresarial amb seu a Catalunya, i creus que tens un projecte empresarial que encaixi, presenta la teva candidatura a alguna de les dues categories:

Premi Jove Empresari: el jurat valora aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, la capacitat de generar llocs de treball, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació, la visió internacional i els reptes de futur.

Premi a la Millor Iniciativa Empresarial: el jurat busca entre projectes de recent creació, aquell amb una idea de negoci més creativa i innovadora.

També pots presentar la teva candidatura al Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial i al Reconeixement a l'Emprenedor Social.
 
El període per presentar candidatures finalitzarà el dia 16 de maig. El lliurament es farà com sempre dins una gala ben especial amb data i lloc que desvetllarem en breus.

Inscriu-te a:
www.premijoveempresari.cat


*I si coneixes algun possible candidat adreça'l al web!

Premiats de les darreres edicions per la categoria de Jove Empresari: José Elías de Audax Energía, Ignasi Vilajosana de Worldsensing, Jordi Priu de MMM, Horacio Martos de Social Point, Josep Ametller de Casa Ametller, Jorge Mas de Mas Gourmets, Tomás Diago de Softonic, Xavier Berneda de Munich, David Pellicer d'Etnia Barcelona o Dídac Lee d'IntercomGi.