Parlem de restauració a Barcelona amb Artemi Nolla

'Vaig deixar la carrera perquè el meu objectiu era ser propietari' Així començava la seva xerrada Artemi Nolla, fundador i director general d'AN Grup, un dels principals grups de restauració del país dintre del qual trobem noms com La Botiga, El Mussol, Tapa Tapa, Daps, Citrus o Àtic.

Nolla, que actualment té 29 restaurants sota l'ala de 12 marques diferents, negocis al sector hoteler i la seva empresa factura uns 60 milions d'euros l'any, va resumir molt bé durant la seva intervenció com la passió emprenedora ajuda a superar els obstacles que van apareixent durant el camí. Per l'empresari, la clau és fer les coses amb Il·lusió i perseverança.

El convidat al Dinar d’Emprenedors va destacar la importància de tirar endavant i 'saltar' tots els obstacles, perquè de dificultats i obstacles sempre hi haurà però el més important es ser conscients que el món canvi i nosaltres hem de canviar amb ell. Per l'empresari, un dels principals cognoms lligats a la restauració al nostre país, 'el pitjor que podem fer és pensar que allò que ha funcionat tota la vida seguirà funcionant. Hem de tenir humilitat per veure-ho i saber rectificar el rumb'.

 Visiona el vídeo del dinar de menys de 2 minuts

 Visiona la galeria d'imatges