Santi Sabatés ens explica Eurofragance al dinar

Santiago Sabatés és un emprenedor de raça. L’any 1990 va decidir tirar endavant els seus somnis per convertir-se en el “propietari del seu destí”, tal i com va explicar durant el Dinar d’Emprenedors d’aquest mes de maig.

Atret des de jove pel món dels aromes, va comptar amb el suport de dos amics i del pare com a socis, per fundar fa vint-i-set anys, Eurofragance. Per a Sabatés, la clau de l'èxit és envoltar-se dels millors i saber delegar. “La meva major habilitat és que els altres facin coses per mi perquè a mi m’agrada treballar poc”, responia amb ironia. Durant la seva intervenció va sentenciar que “des d'un primer moment, sabia que el futur de l'empresa passava per la internacionalització”. L'empresari va recordar els inicis del seu projecte, 'uns anys de viatjar molt per anar obrint mercat'

Amb la seva manera de fer, ha creat una empresa amb vendes a 60 països dels cinc continents i més de 250 treballadors. Ara, diu, és el moment de fer un pas al costat. Des de 2013 la marca ha anat incorporant directius al capdavant de la direcció i l'empresari vol dedicar temps i esforços a 'ajudar a la gent amb idees'.

De tot el que Sabatés va explicar, ens quedem amb una frase que resumeix molt bé el seu esperit emprenedor: 'Si ho pots somiar, ho pots fer'.

Visiona la galeria d'imatges

Visiona el vídeo resum del dinar